skip to search skip to navigation skip to main content

Karriere

I Astellas har vi brug for ærlige og tolerante mennesker, der tør være sig selv. Dem, der sætter pris på mangfoldighed og som vil føle sig hjemme i en virksomhed, der prioriterer etisk adfærd og socialt og miljømæssigt ansvar.

Vi har alle et ansvar for at udvikle en kultur, som vi kan trives i – og vi tror på, at mennesker trives bedst, når de er sig selv. Vi er en arbejdsplads med alle slags mennesker, og vores styrke er, at vi ikke ligner hinanden. Fælles for os er, at vi hjælper hinanden og ikke giver op, hvis vejen frem går op ad bakke.

CHANGING TOMORROWTM er hjertet i vores kultur – fra Tokyo til Reykjavik. I praksis betyder det, at hver eneste medarbejder uanset hvor i organisationen skal arbejde for at sikre, at i morgen bliver bedre for patienter verden over. Du kan læse mere om CHANGING TOMORROWTM her.

Ledige stillinger i Astellas i Norden

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.

Hvis du er interesseret i andre stillinger i Astellas, kan du søge i Astellas Global Positions.

Cookie-politik  | Fortrolighedspolitik for websted  |  Vilkår og betingelser  | Astellas Pharma a/s, Kajakvej 2, DK-2770 Kastrup, Tlf. +45 4343 0355, Fax +45 4343 2224, kontakt.dk@astellas.com, www.astellas.dk