skip to search skip to navigation skip to main content

Om Astellas

Om Astellas
Hvordan kan vi – som individuelle medarbejdere og som virksomhed – yde det størst mulige bidrag til en bedre fremtid? Det er et kernespørgsmål for hele organisationen. Vores fokus er at forbedre patienters liv med innovative og pålidelige lægemidler. Men vores vision favner bredt, og vi støtter fremskridt, hvor vi kan.

Ligestilling og mangfoldighed
Alle medarbejdere skal uanset køn og race have mulighed for at vokse hos os. Gennem vores ligestillingsstrategi har vi bl.a. kunnet opnå, at vi i dag har 49,2 % kvindelige ledere i region EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Bæredygtighed og grøn energi
Vores miljøstrategi har ført til, at vi i dag bruger mindre energi, mindre vand og udleder mindre CO2. Siden 2005 har vi fx reduceret vores CO2 udslip med 30,8 %.

Transparens
Vi værner om det fællesskab af patienter, sundhedspersoner og den brede offentlighed, som vi er en del af. Alle skal kunne have tillid til os. Vi lægger rådata fra vores kliniske forsøg frem på den uafhængige platform clinicalstudydatarequest.com og offentliggør alle samarbejdsaftaler med sundhedspersoner og patientorganisationer.

Hjælp til ressourcesvage patienter
Alle patienter bør have adgang til den hjælp, de har brug for. Vi forsker i oversete tropiske sygdomme og støtter projekter, der forbedrer adgangen til sundhed i ulande.
FN’s verdensmål
Fistula 

Cookie-politik  | Fortrolighedspolitik for websted  |  Vilkår og betingelser  | Astellas Pharma a/s, Kajakvej 2, DK-2770 Kastrup, Tlf. +45 4343 0355, Fax +45 4343 2224, kontakt.dk@astellas.com, www.astellas.dk